Levering

VI SENDER BARE INNENLANDS I NORGE

Normalt har du varene på postkontoret 1-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Når varer bestilles rett i forkant av helg, må det vanligvis påregnes litt ekstra ventetid, da Posten har begrensninger i postforsendelser gjennom helga.

Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Dersom vi skulle på innkjøpsreise over flere dager, så vil vi forsøke å opplyse tydelig om dette på nettsiden, slik at du er klar over at sendingen må vente noen dager ekstra. Man kan likevel foreta bestilling som vanlig.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

NB! FOR BEDRE FORUTSIGBARHET OM PRIS FOR SENDINGER, HAR VI FAST PRIS PÅ 170.-  .

PÅ GRUNN AV VÅRE LAVE PRISER VIL DU KUNNE FORETA GODE KJØP SOM GJØR AT DU TJENER MER ENN FRAKTKOSTNADENE.

VI HAR FAKTISK SÅ LAVE PRISER AT DERSOM VI SKULLE TILBUDT FRI FRAKT SÅ VILLE VI GÅTT I MINUS. DE SOM TILBYR FRI FRAKT UANSETT STØRRELSE PÅ LEVERANSEN, HAR GJERNE EN HØYERE AVANSE. OG MANGE OPERERER OGSÅ MED GANSKE HØYE SÅKALTE EKSPEDISJONSGEBYR I TILLEGG TIL FRAKTKOSTNADENE.

 

 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .